Активности на студенти

Наслов Датум
Предавање пред студентите од Основните академски студии по криминалистика31.05.2024
Посета на СОС Детско село28.05.2024
Студентите на предавање за полиграфско тестирање21.05.2024
Предавање д-р Милан Липовац – Факултет за безбедност Белград17.05.2024
Спроведена обука пред студентите на Факултетот за безбедност на проектот NATO4Schools03.04.2024
Одржано предавање од м-р Славица Димитриевска, државен советник во Народниот правобранител09.04.2024
Резлизирана посета на студентите во Дирекција за заштита и спасување27.03.2024
Гостин предавач Арта Старова од Македонско еколошко друштво19.03.2024
Одржано АКАДЕМСКО КАФЕ со Министерот Спасовски27.12.2023
Одржано академско кафе со г-ѓа Билјана Ивановска – претседателка на Државната комисија за спречување на корупцијата14.12.2023
Промоција на дипломирани студенти 2022/202314.12.2023
Предавање на тема „Трговија со луѓе и илегална миграција“, м-р Магдалена Несторовска14.12.2023
Свечен академски час за втор и трет циклус студии01.12.2023
Интерактивно предавање „Стресот кај младите и соочување со стресот “03.11.2023
Предавање со гостин предавач Џозеф Кук03.11.2023
ПРВ СВЕЧЕН АКАДЕМСКИ ЧАС02.10.2023
Успешно завршена теренска настава по логорување06.07.2023
Предавање на теми од областа на приватната безбедност од г-дин Златко Цветковски19.05.2023
Предавање на тема: “Препознавање на лажни вести”12.05.2023
Посета на Центарот за подготвеност и одговор при катастрофи на Црвениот Крст на Република Северна Македонија08.05.2023
Посета на МВР од студенти на Факултетот за безбедност18.04.2023
Посета на Меморијалниот ценар на холокаустот на Еврите од Македонија15.04.2023
Информативна средба во Женски Центар за поддршка – Скопје24.03.2023
Намалување на стигматизацијата за ментална хигиена кај младите08.03.2023
ДЕНОВИ НА ПСИХОЛОГИЈА 202203.12.2022
Интерактивно предавање „Ментално здравје на младите-како до поголема благосостојба“7.11.2022
Учество во регионална школа – ,,ХУМАНИТАРЕН АСПЕКТ НА МЕШАНИ МИГРАЦИСКИ ТЕКОВИ“05.10.2022
Психо-едукативни работилници во организација на Психолошко советувалиште-УКЛО27.06.2022
Одржано предавање на тема ,,Јакнење на родовиот капацитет во МПС“17.05.2022
ПРОМОТИВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТУДИСКИТЕ ПРОГРАМИ11.05.2022
Предавање од д-р Виктор Димовски на тема „Безбедносниот систем на Република Северна Македонија и воените дејствија во Украина како безбедносен ризик“27.04.2022
Посета на Државниот инспекторат за животна средина во рамки на предметните програми Еколошки криминалитет и Меѓународна заштита на животна средина26.04.2022
Посета на Центарот за подготвеност и одговор при катасторфи на Црвениот Крст15.04.2022
Посета на Центарот за подготвеност и одговор при катасторфи на Црвениот Крст15.04.2022
Посета на Националниот Координативен Центар за Гранично Управување11.04.2022
Работна посета во Воспитно-поправниот дом Тетово во с. Волковија16.12.2021
Студентите од Факултетот за безбедност во посета на КПУ Битола06.12.2021
Активности на студенти по предметот Еколошка криминалистика19.11.2021
Дополнителна ноемвриска сесија25.10.2021
Студентски самит на Microsoft25.10.2021
РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СТУДИСКАТА 2021/22 ГОДИНА12.10.2021
Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК05.10.2021
УПАТСТВО ЗА АКТИВИРАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА СЛУЖБЕНА Е-МАИЛ АДРЕСА02.10.2021
ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС30.09.2021
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ТРЕТ УПИСЕН РОК во академската 2021/2022 година30.09.2021
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА26.09.2021
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ВТОР УПИСЕН РОК во академската 2021/2022 година21.09.2021
Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ВТОР УПИСЕН РОК19.09.2021
Гостување на деканот Дујовски на студентското радио УКЛО ФМ15.09.2021
Упатство за online упис на Факултетот за безбедност25.08.2021
Стипендии за студенти од Швајцарската влада, преку Федералната комисија за стипендии за странски студенти16.08.2021
Повик за Летната школа10.08.2021
Вебинар „Ментално здравје и ментално нарушување: нормално и патолошко”10.06.2021
Задолжителна практична настава26.05.2021
Кампања во Кичево и Тетово за подигнување на свесноста на граѓаните за опасноста од НУС21.05.2021
Факултетот за безбедност во соработка со Црвен крст, на ден 18.05. 2021 од 10.00 до 14.00 часот12.05.2021
Одржано предавање на тема”Безбедност на новинарите и медиумските работници при известување од настани од висок ризик/ соработка помеѓу новинарите и полицијата”10.05.2021
Инфо сесија – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф компании.09.05.2021
Важоста на емоциитe за менталното здравје20.04.2021
Покана за присуство на проектот „Мојата успешна приказна„ говорник Виктор Мизо13.04.2021
Работилница „ Важноста на емоциитe за менталното здравје“12.04.2021
УКЛО ТРИВИУМ, натпревар во ораторство23.03.2021
Факултетот за безбедност – Скопје организираше еколошка акција со садење на зимзелени садници19.03.2021
Презентација на можностите за студирање на Факултетот за безбедност17.03.2021
EU-funded prize for students16.03.2021
На ден 09.03.2021 година (вторник) се одржа онлајн состанок помеѓу…09.03.2021
МЕДИУМСКО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ НА КАМПАЊАТА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСНОСТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ОПАСНОСТА ОД НЕЕКСПЛОДИРАНИ УБОЈНИ СРЕДСТВА (НУС)23.02.2021
ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ10.02.2021