Трет циклус

НасловТипПредметДата
Одлука за запишување на докторски студииОдлука27.12.2022
ОДЛУКА за примени кандидати на трет циклус студии – докторски студииОдлука09.12.2022
Термин за испитИзвестување18.11.2022
ОДЛУКА од Советот на докторски студии за запишување на примени кандидати на трет циклус студии – докторски студииОдлука11.11.2022
Одлука за запишување на примени кандидати на трет циклус студии – докторски студииОдлука14.10.2022
Термин за испити за трет циклус студии за предметот Криминологија и кривично право – 10.10.2022 во 11,00 часот.Известување05.10.2022
Известување Методологија на истражување на безбедносни појавиИзвестување15.09.2022
ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проектиИзвестување06.09.2022
Термин за испит за трет циклус студииИзвестувањеСтратегии на полициското работење и човекови права и слободи28.06.2022
Термин за испити за трет циклус студии за предметот Криминологија и кривично правоИзвестување24.06.2022
Известување за испити за трет циклусИзвестување27.05.2022
Термини за испити за трет циклус студииИзвестување29.04.2022
Термин за испит Методологија на истражување на безбедносни појавиИзвестување25.03.2022
Tермин за испит МетодологијаИзвестувањеМетодологија на истражување на безбедносни појави28.01.2022
Термин за испит-трет циклусИзвестување01.12.2021
Распоред за настава на трет циклус студии – ДОКТОРСКИ СТУДИИРаспоред24.11.2021
ОДЛУКА за запишување на кандидати на трет циклус студии – прв уписен рокОдлука22.10.2021
Термин за испит трет циклусИзвестување25.09.2021
ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата за аплицирање за мобилност во рамките на Е+ ПрограматаИзвестување21.09.2021
Термини за испити за трет циклус студииИзвестување15.09.2021