About vladimir

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far vladimir has created 236 blog entries.
9 10, 2023

УПАТСТВО ЗА ПРВА ГОДИНА ЗА СЛУЖБЕНА Е-МАИЛ АДРЕСА

2023-10-10T07:53:27+00:00октомври 9, 2023|Активности со студентите, Новости|Коментарите се исклучени на УПАТСТВО ЗА ПРВА ГОДИНА ЗА СЛУЖБЕНА Е-МАИЛ АДРЕСА

Почитувани студенти од прва година Ве известуваме дека на [...]

16 11, 2021

РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

2021-11-30T08:49:53+00:00ноември 16, 2021|Активности со студентите, Известување, Новости|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ОДЛУКА за дополнителна ноемвриска [...]

15 11, 2021

РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СТУДИСКАТА 2021/22 ГОДИНА

2021-11-30T08:49:25+00:00ноември 15, 2021|Новости, Распоред на час|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СТУДИСКАТА 2021/22 ГОДИНА

РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ [...]

28 10, 2021

Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема – Татјана Петрушевска

2021-10-28T21:01:33+00:00октомври 28, 2021|Втор циклус|Коментарите се исклучени на Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема – Татјана Петрушевска

Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема [...]

28 10, 2021

Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема – Мартин Митровски

2021-10-28T20:56:27+00:00октомври 28, 2021|Втор циклус|Коментарите се исклучени на Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема – Мартин Митровски

Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема [...]

Go to Top