Фондот за иновации и технолошки развој организира online инфо сесија за презентација на инструментот за поддршка – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф компании.

Настанот ќе се одржи на 11-ти Мај (Вторник) од 11:00 часот преку zoom платформата

Линк за пристап до online инфо сесија (Zoom)https://us02web.zoom.us/j/88116683476

Meeting ID: 8811668 3476
Passcode: 580925

https://fitr.mk/startapuvaj3