Стручни расправи

НасловДата
На 08 април се одржа настан „Часовникот отчукува – Време е“, на кој домаќин беше Факултетот за безбедност09.04.2024
Oдржана работилница на тема: “Проактивно лидерство и вмрежување во заедницата”12.05.2023
Факултетот за безбедност – Скопје на 24 декември (четврток), со почеток во 11:00 ч., организира online научно-стручна расправа21.12.2020
Вебинар “Јавните политики за безбедност„17.07.2020
Корона дијалози за криминолошките и криминалистички влијанија од глобалната пандемија17.06.2020
Четврти Корона дијалози „Влијанието на новите политички и правни предизвици од пандемијата“17.06.2020
Вебинар „Лажните вести како хибридна закана“15.06.2020
Одржана online Стручна расправа на тема ,,Сузбивање на еколошки криминал во Република Северна Македонија14.05.2020
Професори од Факултетот за безбедност земаа учество во работата на фокус група26.01.2020