Средба

НасловДата
Средба со г-н Владимир Бронфенбренер од Академијата за Национална Безбедност во Бугарија11.04.2024
Средба со министерот за внатрешни работи г-н Панче Тошковски01.04.2024
Средба со дополнителниот заменик министер за внатрешни работи м-р Митко Бојмацалиев05.03.2024
Работна средба со директор на полицијата на Косово, м-р Газмед Хоџа29.02.2024
Средба со Заменик-шефицата на Мисијата на ОБСЕ во Скопје15.02.2024
Состанок со Неговата Екселенција Килиан Вал, Амбасадор на Мисијата на ОБСЕ14.03.2023
Средба на Деканот Дујовски со Министерот Оливер Спасовски10.03.2023
Остварена средба со сопругата на амбасадорот на Република Бугарија23.11.2022
Посета на професори од Националниот Воен Универзитет ,,Васил Левски“- Велико Трново на Факултетот за безбедност во рамките на ЕРАЗМУС+ програмата12.11.2022
Предавање од експерти за шумарство и илегални активности во шума26.10.2022
Остварена средба со избраната претседателка и членовите на ФСС14.10.2022
Средба со проф. д-р Линко Николов од Националниот воен универзитет „Васил Левски“- Велико Трново13.10.2022
Посета на претставници од Националниот Воен Универзитет „Васил Левски“ во Велико Трново, Бугарија26.05.2022
Потпишан Меморандум за соработка со Националниот координативен центар20.05.2022
Меморандум за соработка помеѓу International Youth Fellowship Организацијата и Факултетот за безбедност20.05.2022
УКЛО членка на Јадранско-Јонската иницијатива – UNIADRION18.05.2022
Посета на претставници од International Youth Fellowship Организацијата на Факултетот за безбедност18.05.2022
Посета на Националниот координатор за гранично управување проф. д-р Владимир Пивоваров на Факултетот за безбедност17.05.2022
Посета на Народниот правобранител г-н Насер Зибери на Факултетот за безбедност16.05.2022
Состанок помеѓу Факултетот за безбедност и Националниот координатор за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам11.05.2022
Промоција на новата Монографија “МВР за граѓаните – 2017-2021”06.05.2022
Универзитетски турнир во мал фудбал29.04.2022
ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ „CEPS – Centar za poslovne studije“ И ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ19.04.2022
Соработка помеѓу Факултетот за безбедност и Народен правобранител14.04.2022
Средба со Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи24.03.2022
Заедничка соработка и организација помеѓу Факултетот за безбедност и Friedrich Ebert фондацијата07.03.2022
Работна средба со Претседателката на РСБСП м-р Гордана Кожуваровска15.02.2022
Работна средба со Претседателката на РСБСП м-р Гордана Кожуваровска15.02.2022
Работен состанок со професори од Националниот Воен Универзитет “Васил Левски”14.12.2021
Средба на ФСС со проф. д-р Марјан Ѓуровски02.12.2021