Почитувани студенти,

Со задоволство Ве покануваме да учествувате на работилницата „ Важноста на емоциитe за менталното здравје (16-04-2021) од 17:30 до 19.00 часот, онлајн, преку платформата Google Meet. Учесниците ќе имаат можност да научат повеќе за емоциите и емоционалната интелигенција. Работилницата ќе ја одржи професор д-р Драгана Батиќ, психолог.

ЛИНК http://www.psiholoskosovetuvaliste.uklo.edu.mk/