Тркалезни маси

НасловДата
Тркалезна маса ,,Криминалистички истраги за еколошки кривични дела во Република Северна Македонија,,13.05.2024
Tркалезна маса на тема “Криминалистички истраги (предистражна постапка) – координација и соработка со јавното обвинителство”,30.03.2023
Научен собир на тема „Не користи мобилен телефон додека возиш“29.11.2022
Тркалезна маса “Фудбалски хулиганизам – македонски и регионални искуства и запознавање со глобалниот индекс на организиран криминал”13.10.2022
Работна средба со Помошникот на министерот за односи со јавност г-дин Тони Ангеловски14.10.2021
Презентација на Истражувачкиот извештај пред Министерката Рaдмила Шеќеринска10.06.2021
Плакета од Факултетот за безбедност – Скопје за Претседателот Стево Пендаровски09.10.2019
Тркалезна маса на тема „Безбедноста на домот-преку превенција на новите закани и безбедносни ризици”07.10.2019
Одржано предавање од Шефот на Канцеларијата за врски на НАТО, полковник Зоран Јанковиќ09.07.2019