Втор циклус

[table “” not found /]

НасловТипПредметДата
Распоред за предавања на втор циклус студииРаспоред24.11.2021
Пријавување за ноемвриска сесијаИзвестување05.11.2021
Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема – Татјана ПетрушевскаПрифатена тема27.08.2021
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИРаспоред на полагање27.06.2021
МОФ со истражување се со цел да се актуелизира и намали дискриминацијата во високото образованиеИзвестување02.06.2021
ISPIT po METODOLOGIJA – Vtor Ciklus akademski (postdiplomski) studiiИзвестувањеМетодологија на истражување на безбедносните појави, Методологија на истражување на криминалитетот20.05.2021