На 01.10.2021 година (петок) со почеток во 11.00 часот се одржа ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС на Факултетот за безбедност.

Свечениот прв академски час на Факултетот за безбедност се одржа со физичко присуство на Факултетот почитувајќи ги сите мерки и протоколи за заштита и превенција од КОВИД-19.

Во прилог е агендата за ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС