Други активности

НасловДата
Посета на д-р Габор Белаи од Факултетот за безбедност при Лудовика29.05.2024
Отворен ден на УКЛО11.05.2024
7 Мај – Денот на македонската полиција07.05.2024
Проф. Малиш Саздовска и проф. Иванов учестуваа на работилница27.04.2024
Посета на Лудовика Универзитетот за јавна служба од Будимпешта, Унгарија23.04.2024
Одржан отворен ден во средното училиште АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје18.04.2024
Презентации на студиските програми на Факултетот за безбедност и активности од Проектот „Безбедни училишта“18.04.2024
Промотивна презентација на студиските програми за упис на Факултетот за безбедност01.04.2024
Посета на Основното јавно обвинителство – Скопје15.04.2024
Гостин предавач Арта Старова од Македонско еколошко друштво22.03.2024
Посета на студенти преку CEEPUS програмата19.03.2024
Благодарница за организација и постигнати резултати во крводарителството, за покажаната хуманост и солидарност19.03.2024
Eкипата на Факултетот за безбедност со освоено трето место во баскет15.03.2024
Tрибина под наслов ,,Безбедност и спорт,,12.12.2023
Трибина „Безбедност и спорт“04.12.2023
Обука „Вовед во еколошка корупција“30.11.2023
Работилница под наслов ,,Гонење на кривични дела против животната средина,,17.11.2023
Kампања за безбедно учество во сообраќајот во зимски услови15.11.2023
Обука за труење на диви животни10.11.2023
Потпишан Меморандум за соработка помеѓу АСУЦ и Факултетот за безбедност10.11.2023
Обуката за ангажирање и зајакнување на младите во борбата против радикакализација и насилен екстремизам17.10.2023
Eдукативна кампања ,,Безбедни училишта,,02.06.2023
Промоција на учебникот „Методика на истражување на организиран криминал“ од авторот проф. д-р Марјан Николовски01.06.2023
Велосипедистите и мотоциклистите возеа дефиле за поголема безбедност во сообраќајот13.05.2023
ИЗБЕРИ ЈА СВОЈАТА ИДНА ПРОФЕСИЈА – СТУДИРАЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ06.04.2023
Студирај на Факултетот за безбедност24.03.2023
Посета на Националниот координативен центар за гранично управување22.03.2023
Традиционална крводарителска акција на Факултетот за безбедност21.03.2023
Факултетот за безбедност меѓу средношколците17.03.2023
проф. д-р Катерина Крстевска Савовска овластено лице за прием на пријави на корупција на УКЛО17.03.2023
Средба со директорката на Музејот на македонската борба за самостојност28.02.2023
Промоција на нов универзитетски учебник “Раководење во полицијата” од авторот проф. д-р Никола Дујовски14.02.2023
Свечена промоција27.12.2022
Деканот Дујовски на Првиот Европски полициски самит28.10.2022
Одржана дискусија за нелегална сеча на шуми20.10.2022
Факултетот за безбедност го одржа првиот свечен академски час04.10.2022
МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ КАЈ МЛАДИТЕ ПО КОВИД ПАНДЕМИЈАТА30.05.2022
Kампањата “И јас и ти – сите сме пешаци” денес во Гостивар29.05.2022
Во Велес организирана акција во склоп на кампањата „И јас и ти- сите сме пешаци! Безбедноста на прво место!“21.05.2022
„И јас и ти – сите сме пешаци! Безбедноста на прво место!“09.04.2022
И јас и ти – сите сме пешаци! Безбедноста на прво место!07.04.2022
КАМПАЊА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСНОСТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ОПАСНОСТА ОД НЕЕКСПЛОДИРАНИ УБОЈНИ СРЕДСТВА (НУС)15.11.2021