“Средба на Проректорот за студентски работи и институционален Еразмус + координатор на УКЛО проф. д-р Марјан Ѓуровски со раководството на Студентскиот Парламент на Факултетот за безбедност-Скопје каде беше истакната заложбата студентот секогаш да биде на прво место.  Договорено:

✅Организирање на конференција “Универзитет без корупција”

✅Зимска регионална школа за меѓународни односи и безбедност 2022

✅Студенска конференција со презентација на трудови во летниот семестар од академската 2021/2022 година

✅Серија на заеднички активности со Универзитетското студенско собрание

✅Поголемо користење на можностите кои ги нуди Ерасмус + програмата за студенска размена

✅Континуирана комуникација за сите прашања и иницијативи од студентите со Проректорот за студентски работи на УКЛО проф.д-р Ѓуровски професор на Факултетот за безбедност-Скопје.”