23 09, 2022

Термин за испит за специјалистички студии за предметот Полициско работење, организација и полиција ќе се одржи на ден 29.09.2022 во11,00 часот.

By |2022-09-23T12:35:21+00:00септември 23, 2022|Втор циклус|0 коментари

Термин за испит за специјалистички студии за предметот Полициско [...]

Go to Top