8 02, 2024

Одбрана за оценка на темата за изработка на докторска дисертација – м-р Ибрахим Шала

2024-02-08T09:13:17+00:00февруари 8, 2024|Трет циклус|Коментарите се исклучени на Одбрана за оценка на темата за изработка на докторска дисертација – м-р Ибрахим Шала

Комисијата за Јавната одбрана за оценка на темата и [...]

20 12, 2023

ОДЛУКА за запишување на примени кандидати во ТРЕТ уписен рок на ТРЕТ циклус студии

2023-12-22T13:05:46+00:00декември 20, 2023|Новости, Новости, Трет циклус|Коментарите се исклучени на ОДЛУКА за запишување на примени кандидати во ТРЕТ уписен рок на ТРЕТ циклус студии

ОДЛУКА од Советот на трет циклус - докторски студии [...]

Go to Top