Термин за испит Методологија на истражување на безбедносни појави

Термин за испит Методологија на истражување на безбедносни појави

Се известуваат студентите на трет циклус студии дека испитот по предметот Методологија на истражување на безбедносни појави ќе се одложи и истиот ќе се одржи на ден 05.05.2021во 11.30 часот.