Термин за асприлска сесија Методологија

Термин за асприлска сесија Методологија

Се известуваат студентите на трет циклус студии дека испитот по предметот Методологија на истражување на безбедносни појави за априлска испитна сесија ќе се организира на ден 23.04.2021 год во 11,30 часот.

Услов за полагање на испитот е реализирано истражување од помал обем кое да се достави најдоцна 10 дена пред испитот на mail адресите на предметните професори.