Прелиминарни резултати од завршниот испит по предметот Правосуден систем/СП ККП одржан на 10.2.2020

Прелиминарни резултати од завршниот испит по предметот Правосуден систем/СП ККП одржан на 10.2.2020

Прелиминарни резултати од завршниот испит по предметот  Правосуден систем/СП ККП одржан на 10.2.2020

Резултати