Настава со проф д-р Весна Николиќ Ристановиќ

Настава со проф д-р Весна Николиќ Ристановиќ

Се известуваат студентите на трет циклус студии дека во рамките на предметот Виктимологија, на ден 27.03.2021 год. (сабота) во 10.00 часот online настава ќе одржи проф д-р  Весна Николиќ Ристановиќ од Факултетот за специјална едукација и рехабилитација од Белград, Србија. На предавањето можат да присуствуваат заинтересираните студенти и професори од Факултетот за безбедност Скопје.

Во прилог линк до предавањето

Microsoft Teams meeting
Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

_____________________________