22 08, 2022

Датум на одбрана – Марјан Апостоловски

2022-08-22T12:17:39+00:00август 22, 2022|фаза на оцена на магистерски труд|Коментарите се исклучени на Датум на одбрана – Марјан Апостоловски

Јавната одбрана на специјалистички труд од кандидатот Марјан Апостоловски [...]

26 04, 2022

Поправните колоквиуми кај проф д-р Марина Малиш Саздовска по предметите

2022-04-26T18:11:44+00:00април 26, 2022|PrvCiklus, Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Поправните колоквиуми кај проф д-р Марина Малиш Саздовска по предметите

Поправните колоквиуми кај проф д-р Марина Малиш Саздовска по [...]

Go to Top