26 10, 2021

ОГЛАС за избор на членови и претседател на студентско собрание на Факултет за безбедност – Скопје

2021-10-26T10:42:27+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ОГЛАС за избор на членови и претседател на студентско собрание на Факултет за безбедност – Скопје

О Г Л А С За избор на членови [...]

26 10, 2021

Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната 2020/2021 година

2021-10-26T10:36:27+00:00октомври 26, 2021|Одлука|Коментарите се исклучени на Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната 2020/2021 година

Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната [...]

26 10, 2021

Потсетување за ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

2021-10-26T10:31:27+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Потсетување за ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

Почитувани студенти, на 24.2.2021 година (среда) ќе се одржат [...]

26 10, 2021

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

2021-10-26T10:26:13+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

Почитувани, Ве информираме дека линковите за гласање за претседател [...]

26 10, 2021

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

2021-10-26T10:24:38+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

Почитувани, Во прилог се ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ГЛАСАЊЕТО спроведено [...]

26 10, 2021

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

2021-10-26T10:23:03+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА [...]

26 10, 2021

На ден 12.3.2021 година во рамките на предметот Меѓународна заштита на животна средина, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска

2021-10-26T10:17:54+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на На ден 12.3.2021 година во рамките на предметот Меѓународна заштита на животна средина, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска

На ден 12.3.2021 год. во рамките на предметот Меѓународна [...]

Go to Top