26 10, 2021

Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната 2020/2021 година

2021-10-26T10:36:27+00:00октомври 26, 2021|Одлука|Коментарите се исклучени на Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната 2020/2021 година

Одлука за пакет книги за летен семестар за учебната [...]

26 10, 2021

ОДЛУКА за запишување на кандидати на трет циклус студии – прв уписен рок

2021-10-26T09:22:55+00:00октомври 26, 2021|Одлука|Коментарите се исклучени на ОДЛУКА за запишување на кандидати на трет циклус студии – прв уписен рок

ОДЛУКА за запишување на кандидати на трет циклус студии [...]

26 10, 2021

ОДЛУКА за прием на кандидати и потребни документи за запишување на втор циклус студии – прв уписен рок

2021-10-26T09:20:57+00:00октомври 26, 2021|Известување, Одлука|Коментарите се исклучени на ОДЛУКА за прием на кандидати и потребни документи за запишување на втор циклус студии – прв уписен рок

Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии [...]

Go to Top