26 10, 2021

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати според поените од средно образование во ПРВ УПИСЕН РОК

By |2021-10-26T09:05:47+00:00октомври 26, 2021|Известување|0 коментари

Студиска програма БЕЗБЕДНОСТ И ЕВРОАТЛАНСКИ ИНТЕГРАЦИИ Студиска програма БЕЗБЕДНОСТ [...]

26 10, 2021

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ПРВ УПИСЕН РОК во академската 2021/2022 година на Факултетот за безбедност – Скопје

By |2021-10-26T09:00:25+00:00октомври 26, 2021|Известување|0 коментари

Студиска програма БЕЗБЕДНОСТ И ЕВРОАТЛАНСКИ ИНТЕГРАЦИИ Студиска програма БЕЗБЕДНОСТ [...]

Go to Top