26 10, 2021

На ден 12.3.2021 година во рамките на предметот Меѓународна заштита на животна средина, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска

2021-10-26T10:17:54+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на На ден 12.3.2021 година во рамките на предметот Меѓународна заштита на животна средина, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска

На ден 12.3.2021 год. во рамките на предметот Меѓународна [...]

26 10, 2021

Во рамки на предметната програма Безбедносни стратегии и менаџмент на 12.03.2021 год, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска, беше реализирано предавање

2021-10-26T10:15:44+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Во рамки на предметната програма Безбедносни стратегии и менаџмент на 12.03.2021 год, во организација на предметниот наставник проф. д-р Марина Малиш Саздовска, беше реализирано предавање

Во рамки на предметната програма Безбедносни стратегии и менаџмент [...]

26 10, 2021

Соопштение за спроведување на колоквиуми и испити со физичко присуство на студентите во учебната 2020/21.

2021-10-26T10:13:29+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Соопштение за спроведување на колоквиуми и испити со физичко присуство на студентите во учебната 2020/21.

Соопштение за спроведување на колоквиуми и испити со физичко [...]

26 10, 2021

ВАЖНО!!! Известување во врска со полагањето на колоквиумите и испитите

2021-10-26T10:11:52+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ВАЖНО!!! Известување во врска со полагањето на колоквиумите и испитите

Почитувани студенти, Согласно новите мерки кои штотуку ги донесе [...]

26 10, 2021

Во рамки на предметните содржини по Еколошки криминалитет и Управување со природни ресурси на ден 21.4.2021 год., во организација на предметниот наставник проф д-р Марина Малиш Саздовска, гостин предавач беше

2021-10-26T10:10:24+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Во рамки на предметните содржини по Еколошки криминалитет и Управување со природни ресурси на ден 21.4.2021 год., во организација на предметниот наставник проф д-р Марина Малиш Саздовска, гостин предавач беше

Во рамки на предметните содржини по Еколошки криминалитет и [...]

26 10, 2021

Известување до студентите за работни денови на книжарата на Факултетот

2021-10-26T10:02:59+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Известување до студентите за работни денови на книжарата на Факултетот

Почитувани студенти Ве известуваме дека поради користење на годишен [...]

26 10, 2021

МОФ со истражување се со цел да се актуелизира и намали дискриминацијата во високото образование

2021-10-26T09:57:25+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на МОФ со истражување се со цел да се актуелизира и намали дискриминацијата во високото образование

Младински образовен форум (МОФ) е младинска заедница која создава [...]

Go to Top