16 11, 2021

РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

2021-11-30T08:49:53+00:00ноември 16, 2021|Активности со студентите, Известување, Новости|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ОДЛУКА за дополнителна ноемвриска [...]

26 10, 2021

Соопштение за студентите од прва година за подигање на документи

2021-10-26T10:43:24+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Соопштение за студентите од прва година за подигање на документи

Им се соопштува на студентите од прва година на [...]

26 10, 2021

ОГЛАС за избор на членови и претседател на студентско собрание на Факултет за безбедност – Скопје

2021-10-26T10:42:27+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ОГЛАС за избор на членови и претседател на студентско собрание на Факултет за безбедност – Скопје

О Г Л А С За избор на членови [...]

26 10, 2021

Потсетување за ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

2021-10-26T10:31:27+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Потсетување за ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

Почитувани студенти, на 24.2.2021 година (среда) ќе се одржат [...]

26 10, 2021

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

2021-10-26T10:26:13+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ – СКОПЈЕ

Почитувани, Ве информираме дека линковите за гласање за претседател [...]

26 10, 2021

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

2021-10-26T10:24:38+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

Почитувани, Во прилог се ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ГЛАСАЊЕТО спроведено [...]

26 10, 2021

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

2021-10-26T10:23:03+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА [...]

Go to Top