29 09, 2023

Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

2023-10-04T06:37:36+00:00септември 29, 2023|Соопштенија|Коментарите се исклучени на Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

Пријавување на кандидатите 02.10.2023 и 03.10.2023 Објавување прелиминарна ранг-листа [...]

6 12, 2021

Студентите од Факултетот за безбедност во посета на КПУ Битола

2021-12-06T10:04:03+00:00декември 6, 2021|Соопштенија|Коментарите се исклучени на Студентите од Факултетот за безбедност во посета на КПУ Битола

На ден 02.12.2021 година, во рамките на предметот „Третман [...]

25 11, 2021

Oпределување на термини за полагање на поправен колоквиум на првиот колоквиум во академската 2021/2022 година

2021-11-25T12:43:05+00:00ноември 25, 2021|Соопштенија|Коментарите се исклучени на Oпределување на термини за полагање на поправен колоквиум на првиот колоквиум во академската 2021/2022 година

ОДЛУКА  за определување на термини за полагање на поправен [...]

18 11, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА

2021-11-18T09:49:40+00:00ноември 18, 2021|Новости, Соопштенија|Коментарите се исклучени на ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА

Почитувани студенти, практичната настава е задолжителна активност која произлегува [...]

16 11, 2021

РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

2021-11-30T08:49:53+00:00ноември 16, 2021|Активности со студентите, Известување, Новости|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ОДЛУКА за дополнителна ноемвриска [...]

15 11, 2021

РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СТУДИСКАТА 2021/22 ГОДИНА

2021-11-30T08:49:25+00:00ноември 15, 2021|Новости, Распоред на час|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СТУДИСКАТА 2021/22 ГОДИНА

РАСПОРЕД НА ON-LINE ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА ПРВ [...]

26 10, 2021

Соопштение за студентите од прва година за подигање на документи

2021-10-26T10:43:24+00:00октомври 26, 2021|Известување|Коментарите се исклучени на Соопштение за студентите од прва година за подигање на документи

Им се соопштува на студентите од прва година на [...]

Go to Top