31 05, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕВИЈАНТНОСТ И НЕФОРМАЛНА СОЦИЈАЛНА КОНТРОЛА, насока Криминологија и криминална политика

By |2022-05-31T12:50:01+00:00мај 31, 2022|Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕВИЈАНТНОСТ И НЕФОРМАЛНА [...]

30 05, 2022

Резултати од втор колоквиум и прелиминарна листа по предметот Еколошки криминалитет- ККП

By |2022-05-30T20:08:59+00:00мај 30, 2022|Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

Резултати од втор колоквиум и прелиминарна листа по предметот [...]

10 05, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕВИЈАНТНОСТ И НЕФОРМАЛНА СОЦИЈАЛНА КОНТРОЛА, насока Криминологија и криминална политика

By |2022-05-10T12:42:17+00:00мај 10, 2022|Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕВИЈАНТНОСТ И [...]

Go to Top