12 06, 2024

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

2024-06-12T10:14:03+00:00јуни 12, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки по предметите [...]

3 06, 2024

Резултати втор колоквиум Малолетничка делинквенција

2024-06-03T10:41:30+00:00јуни 3, 2024|Криминологија и криминална политика|Коментарите се исклучени на Резултати втор колоквиум Малолетничка делинквенција

Резултати втор колоквиум Малолетничка делинквенција Резултати [...]

31 05, 2024

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

2024-05-31T12:16:31+00:00мај 31, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР [...]

29 05, 2024

Резултати втор колоквиум – Криминална политика

2024-05-29T09:48:22+00:00мај 29, 2024|Криминологија и криминална политика|Коментарите се исклучени на Резултати втор колоквиум – Криминална политика

Резултати втор колоквиум - Криминална политика Резултати [...]

25 04, 2024

Резултати од прв поправен колоквиум

2024-04-25T11:13:17+00:00април 25, 2024|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв поправен колоквиум

Резултати од прв поправен колоквиум РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН [...]

25 04, 2024

Резултати од прв поправен колоквиум

2024-04-25T07:48:12+00:00април 25, 2024|Криминологија и криминална политика|Коментарите се исклучени на Резултати од прв поправен колоквиум

Резултати од прв поправен колоквиум Криминална политика Малолетничка деликвенција [...]

23 04, 2024

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-23T12:43:11+00:00април 23, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

22 04, 2024

Резултати од испит априлска сесија

2024-04-22T10:35:01+00:00април 22, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит априлска сесија

Резултати од испит по предметите: РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ (ЦЕЛ [...]

Go to Top