23 04, 2024

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-23T12:43:11+00:00април 23, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

22 04, 2024

Резултати од испит априлска сесија

2024-04-22T10:35:01+00:00април 22, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит априлска сесија

Резултати од испит по предметите: РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ (ЦЕЛ [...]

18 04, 2024

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

2024-04-18T07:51:29+00:00април 18, 2024|Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка Резултати

18 04, 2024

Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност

2024-04-18T07:46:41+00:00април 18, 2024|Безбедност, Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност

Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност Резултати

11 04, 2024

Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше Герасимоски

2024-04-11T20:31:01+00:00април 11, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше Герасимоски

Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше [...]

11 04, 2024

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-11T20:05:42+00:00април 11, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

9 04, 2024

Резултати по предметот Безбедносни стратегии и менаџмент

2024-04-09T07:35:39+00:00април 9, 2024|Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати по предметот Безбедносни стратегии и менаџмент

Резултати по предметот Безбедносни стратегии и менаџмент Резултати

Go to Top