12 06, 2024

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

2024-06-12T10:14:03+00:00јуни 12, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки по предметите [...]

31 05, 2024

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

2024-05-31T12:16:31+00:00мај 31, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР [...]

30 04, 2024

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

2024-04-30T09:53:18+00:00април 30, 2024|Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка Резултати [...]

25 04, 2024

Резултати од прв поправен колоквиум

2024-04-25T11:13:17+00:00април 25, 2024|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв поправен колоквиум

Резултати од прв поправен колоквиум РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН [...]

23 04, 2024

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-23T12:43:11+00:00април 23, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од испит по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

Go to Top