12 06, 2024

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

2024-06-12T10:14:03+00:00јуни 12, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки

Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки по предметите [...]

1 06, 2024

Резултати од колоквиум по предмети кај проф. Арсовски

2024-06-01T17:33:52+00:00јуни 1, 2024|Безбедност, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од колоквиум по предмети кај проф. Арсовски

Резултати од колоквиум по предмети кај проф. Арсовски Меѓународни [...]

31 05, 2024

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

2024-05-31T12:16:31+00:00мај 31, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР [...]

30 05, 2024

Резултати од втор колоквиум по предметот Безбедносен менаџмент

2024-05-30T07:48:09+00:00мај 30, 2024|Безбедност|Коментарите се исклучени на Резултати од втор колоквиум по предметот Безбедносен менаџмент

Резултати од втор колоквиум по предметот Безбедносен менаџмент Резултат [...]

Go to Top