4 07, 2022

Известување за впишување на оценки по предмети кај проф д-р Марина Малиш Саздовска

By |2022-07-04T08:34:29+00:00јули 4, 2022|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Безбедност и финансиска контрола, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

Се известуваат стдентите дека впишување на оценки по предмети кај [...]

22 02, 2022

РЕЗУЛТАТИ по КРИВИЧНО ПРАВО и Филозофија на кривично право од февруарска сесија 2022

By |2022-02-22T11:06:10+00:00февруари 22, 2022|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Безбедност и финансиска контрола, Криминалист, Криминологија и криминална политика|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ по КРИВИЧНО ПРАВО и Филозофија на кривично право [...]

Go to Top