24 01, 2022

Збирен табеларен приказ на бодови од задолжителни и незадолжителни активности на редовните студенти по предметот Безбедносна култура, насока Безбедност и евроатлантски интеграции

By |2022-01-24T12:22:39+00:00јануари 24, 2022|Безбедност и евроатлански интеграции|0 коментари

Збирен табеларен приказ на бодови од задолжителни и незадолжителни [...]

20 01, 2022

Прелиминарни резултати по предметот : ОСНОВИ НА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ, БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

By |2022-01-20T08:37:53+00:00јануари 20, 2022|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика|0 коментари

Прелиминарни резултати по предметот : ОСНОВИ НА БЕЗБЕДНОСТ ВО [...]

18 01, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока Безбедност и евроатлантски интеграции

By |2022-01-18T10:51:33+00:00јануари 18, 2022|Безбедност и евроатлански интеграции|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока [...]

20 12, 2021

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока Безбедност и евроатлантски интеграции

By |2021-12-20T13:37:55+00:00декември 20, 2021|Безбедност и евроатлански интеграции|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока [...]

9 12, 2021

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ (ЦЕЛ МАТЕРИЈАЛ) ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, Безбедност и евроатлантски интеграции

By |2021-12-09T10:59:50+00:00декември 9, 2021|Безбедност и евроатлански интеграции|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ (ЦЕЛ МАТЕРИЈАЛ) ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, [...]

Go to Top