11 04, 2024

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-11T20:05:42+00:00април 11, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

9 04, 2024

Термин за земање оценки кај проф. д-р Раде Рајковчевски

2024-04-09T07:18:18+00:00април 9, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Термин за земање оценки кај проф. д-р Раде Рајковчевски

Се известуваат студентите дека термин за земање оценки кај проф. [...]

9 04, 2024

Поправниот колоквиум по предметите Основи на економија, Економска безбедност и Економска политика на ЕУ

2024-04-09T07:08:20+00:00април 9, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Поправниот колоквиум по предметите Основи на економија, Економска безбедност и Економска политика на ЕУ

Се известуваат студентите на прв циклус студии дека поправниот колоквиум [...]

12 02, 2024

Резултати по предмети кај проф. д-р Татјана Гергинова

2024-02-12T13:27:30+00:00февруари 12, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати по предмети кај проф. д-р Татјана Гергинова

Резултати по предмети кај проф. д-р Татјана Гергинова Резултати [...]

5 02, 2024

Поени од колоквиуми/испит и дополнителни/задолжителни предиспитни активности

2024-02-05T08:11:25+00:00февруари 5, 2024|Безбедност и евроатлански интеграции|Коментарите се исклучени на Поени од колоквиуми/испит и дополнителни/задолжителни предиспитни активности

Поени од колоквиуми/испит и дополнителни/задолжителни предиспитни активности Меѓународно  право [...]

4 12, 2023

РЕЗУЛТАТИ ЗА ПРЕДМЕТОТ ГЛОБАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

2023-12-04T08:43:48+00:00декември 4, 2023|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Огласна табла|Коментарите се исклучени на РЕЗУЛТАТИ ЗА ПРЕДМЕТОТ ГЛОБАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

РЕЗУЛТАТИ ЗА ПРЕДМЕТОТ ГЛОБАЛНА БЕЗБЕДНОСТ Резултати [...]

Go to Top