18 01, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПЕНОЛОГИЈА Стидиски програми: Криминалистика и Криминологија и криминална политика одржан на 17.01. 2022

By |2022-01-18T21:24:20+00:00јануари 18, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ  ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЕНОЛОГИЈА Стидиски програми: Криминалистика [...]

18 01, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока Безбедност и евроатлантски интеграции

By |2022-01-18T10:51:33+00:00јануари 18, 2022|Безбедност и евроатлански интеграции|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСНА КУЛТУРА, насока [...]

Go to Top