22 03, 2024

Што е реактивна агресија и зошто е важна во контекст на затворите?

2024-03-22T18:10:45+00:00март 22, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Што е реактивна агресија и зошто е важна во контекст на затворите?

Што е реактивна агресија и зошто е важна во контекст [...]

13 03, 2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛЕТНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ЧЕТВРТА ГОДИНА

2024-03-13T11:36:12+00:00март 13, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛЕТНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ЧЕТВРТА ГОДИНА

Почитувани студенти, Факултетот за безбедност  врз основа на Меморандумот [...]

31 01, 2024

ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската 2023/2024 година

2024-01-31T12:53:12+00:00јануари 31, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската 2023/2024 година

ОДЛУКА за ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската [...]

Go to Top