14 05, 2024

Предавање од д-р Милан Липовац – Факултет за безбедност Белград

2024-05-15T18:07:31+00:00мај 14, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Предавање од д-р Милан Липовац – Факултет за безбедност Белград

Почитувани студенти, Во четврток на 16.05.2024 со почеток во [...]

2 04, 2024

За студентите од прва и втора година – Oбука, проект насловен како „НАТО за Училиштата“

2024-04-02T11:09:16+00:00април 2, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на За студентите од прва и втора година – Oбука, проект насловен како „НАТО за Училиштата“

Се известуваат студентите од прва и втора година дека [...]

28 03, 2024

Повик за млади за учество на Европскиот младински форум во Нојмаркт, Австрија

2024-03-28T08:59:44+00:00март 28, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Повик за млади за учество на Европскиот младински форум во Нојмаркт, Австрија

Почитувани, Ве известуваме дека на веб страната на МОН [...]

Go to Top