31 01, 2024

ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската 2023/2024 година

2024-01-31T12:53:12+00:00јануари 31, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската 2023/2024 година

ОДЛУКА за ПАКЕТ КНИГИ за ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР во академската [...]

10 01, 2024

Прашалник за студенти од прва година-изборни предмети за втор семестар

2024-01-10T12:31:00+00:00јануари 10, 2024|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прашалник за студенти од прва година-изборни предмети за втор семестар

Се известуваат сите редовни и вонредни студенти од прва [...]

25 12, 2023

Традиционално предновогодишно академско кафе со г-н Оливер Спасовски.

2023-12-25T12:50:55+00:00декември 25, 2023|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Традиционално предновогодишно академско кафе со г-н Оливер Спасовски.

Почитувани, Со особено задоволство Ве информираме дека на 27.12.2023 [...]

Go to Top