News

15 06, 2021

ON-LINE TEACHING SCHEDULE

By |2021-06-15T15:00:31+00:00June 15, 2021|News|0 Comments

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ [...]

15 06, 2021

SUMMER SUMMER ENROLLMENT

By |2021-06-15T15:00:12+00:00June 15, 2021|News|0 Comments

Упис на летен семестар Се известуваат студентите на [...]

Go to Top