15 02, 2024

Средба со Заменик-шефицата на Мисијата на ОБСЕ во Скопје

2024-02-15T13:20:40+00:00февруари 15, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Средба со Заменик-шефицата на Мисијата на ОБСЕ во Скопје

Денес, 15.02.2024 година, Деканот на Факултетот за безбедност проф. [...]

27 12, 2023

Одржано АКАДЕМСКО КАФЕ со Министерот Спасовски

2023-12-27T12:30:12+00:00декември 27, 2023|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Одржано АКАДЕМСКО КАФЕ со Министерот Спасовски

На 27.12.2023 година се одржа Традиционално предновогодишно  кафе со Министерот [...]

14 12, 2023

Одржано академско кафе со г-ѓа Билјана Ивановска – претседателка на Државната комисија за спречување на корупцијата

2023-12-14T22:58:58+00:00декември 14, 2023|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Одржано академско кафе со г-ѓа Билјана Ивановска – претседателка на Државната комисија за спречување на корупцијата

На 14.12.2023 на Факултетот за безбедност - Скопје се [...]

14 12, 2023

Предавање на тема „Трговија со луѓе и илегална миграција“, м-р Магдалена Несторовска

2023-12-14T12:34:34+00:00декември 14, 2023|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Предавање на тема „Трговија со луѓе и илегална миграција“, м-р Магдалена Несторовска

Денес, 14.12.2023 година предавање на тема „Трговија со луѓе [...]

7 12, 2023

Mладинска конференција на тема: “Улогата на НАТО во справувањето со предизвиците на безбедноста во непредвидлива средина”

2023-12-07T09:52:44+00:00декември 7, 2023|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Mладинска конференција на тема: “Улогата на НАТО во справувањето со предизвиците на безбедноста во непредвидлива средина”

Во период од 3-5 декември 2023 година, во Софија, [...]

Go to Top