14 11, 2021

Работилница „Опасноста од неексплодирани убојни средства: примена на дигитални технологии во справувањето“ 12-14.11.2021, Охрид

By |2021-11-14T09:33:30+00:00ноември 14, 2021|Активности, Активности на факултетот|0 коментари

Во рамки на дисеминација на досегашните резултати од проектот [...]

Go to Top