10 12, 2021

Научно-стручна конференција „СОВРЕМЕНИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ОТКРИВАЊЕТО ТЕРОРИСТИЧКИ ЗАКАНИ ОД ИМПРОВИЗИРАНИ ЕКСПЛОЗИВНИ НАПРАВИ“

By |2021-12-14T13:18:00+00:00декември 10, 2021|Активности на факултетот, Конференции|0 коментари

Факултетот за безбедност - Скопје на 10.12.2021, во рамките на [...]

25 10, 2021

Универзитетска научна конференција на тема: „ДИМЕНЗИИТЕ НА КОМПЕТЕНЦИИТЕ” Софија, Република Бугарија

By |2021-10-26T08:08:53+00:00октомври 25, 2021|Конференции|0 коментари

Почитувани, Софискиот универзитет „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” и Универзитетот „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – Битола Ве [...]

25 10, 2021

Проф. д-р Злате Димовски зеде учество на 3-та Меѓународна конференција за спротивставување на перење пари и спротивставување на тероризмот

By |2021-10-26T08:09:11+00:00октомври 25, 2021|Конференции|0 коментари

Проф. д-р Злате Димовски зеде учество на 3-та Меѓународна [...]

Go to Top