26 10, 2021

Одржано предавање на тема”Безбедност на новинарите и медиумските работници при известување од настани од висок ризик/ соработка помеѓу новинарите и полицијата”

By |2021-10-26T07:26:35+00:00октомври 26, 2021|Активности со студентите|0 коментари

М-р Драган Секуловски, Директор на Здружението на новинарите на [...]

Go to Top