15 04, 2022

Посета на Центарот за подготвеност и одговор при катасторфи на Црвениот Крст

2022-04-17T01:22:39+00:00април 15, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Посета на Центарот за подготвеност и одговор при катасторфи на Црвениот Крст

Во рамките на предметната програма Безбедносен менаџмент, а во [...]

16 11, 2021

РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

2021-11-30T08:49:53+00:00ноември 16, 2021|Активности со студентите, Известување, Новости|Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД за дополнителна ноемвриска сесија

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ОДЛУКА за дополнителна ноемвриска [...]

26 10, 2021

Работилница „ Важноста на емоциитe за менталното здравје“

2021-10-26T08:37:06+00:00октомври 26, 2021|Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Работилница „ Важноста на емоциитe за менталното здравје“

Почитувани студенти, Со задоволство Ве покануваме да учествувате на [...]

26 10, 2021

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ВТОР УПИСЕН РОК во академската 2021/2022 година

2021-10-26T09:36:40+00:00октомври 26, 2021|Активности со студентите, Известување|Коментарите се исклучени на КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ВТОР УПИСЕН РОК во академската 2021/2022 година

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ВТОР УПИСЕН [...]

26 10, 2021

МЕДИУМСКО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ НА КАМПАЊАТА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСНОСТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ОПАСНОСТА ОД НЕЕКСПЛОДИРАНИ УБОЈНИ СРЕДСТВА (НУС)

2021-10-26T07:55:44+00:00октомври 26, 2021|Активности со студентите|Коментарите се исклучени на МЕДИУМСКО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ НА КАМПАЊАТА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСНОСТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ОПАСНОСТА ОД НЕЕКСПЛОДИРАНИ УБОЈНИ СРЕДСТВА (НУС)

Тимот од Факултетот за безбедност – Скопје кој работи [...]

26 10, 2021

На ден 09.03.2021 година (вторник) се одржа онлајн состанок помеѓу…

2021-10-26T07:51:44+00:00октомври 26, 2021|Активности со студентите|Коментарите се исклучени на На ден 09.03.2021 година (вторник) се одржа онлајн состанок помеѓу…

На ден 09.03.2021 година (вторник)  се одржа онлајн состанок [...]

Go to Top