9 10, 2023

УПАТСТВО ЗА ПРВА ГОДИНА ЗА СЛУЖБЕНА Е-МАИЛ АДРЕСА

2023-10-10T07:53:27+00:00октомври 9, 2023|Активности со студентите, Новости|Коментарите се исклучени на УПАТСТВО ЗА ПРВА ГОДИНА ЗА СЛУЖБЕНА Е-МАИЛ АДРЕСА

Почитувани студенти од прва година Ве известуваме дека на [...]

19 05, 2023

Предавање на теми од областа на приватната безбедност од г-дин Златко Цветковски

2023-05-19T12:46:51+00:00мај 19, 2023|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Предавање на теми од областа на приватната безбедност од г-дин Златко Цветковски

На ден 15.05.2023 година беше одржано гостување и предавање [...]

24 03, 2023

Информативна средба во Женски Центар за поддршка – Скопје

2023-03-24T11:04:22+00:00март 24, 2023|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Информативна средба во Женски Центар за поддршка – Скопје

Во текот на вчерашниот ден, во просториите на Женски [...]

8 03, 2023

Намалување на стигматизацијата за ментална хигиена кај младите

2023-03-08T09:52:56+00:00март 8, 2023|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Намалување на стигматизацијата за ментална хигиена кај младите

На ден 07. 03. 2023 година,  вторник, во просториите [...]

27 06, 2022

Психо-едукативни работилници во организација на Психолошко советувалиште-УКЛО

2022-06-27T08:37:59+00:00јуни 27, 2022|Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Психо-едукативни работилници во организација на Психолошко советувалиште-УКЛО

На 22.06.2022 завршија серија на психо-едукативни работилници во организација [...]

17 05, 2022

Одржано предавање на тема ,,Јакнење на родовиот капацитет во МПС“

2022-05-17T09:19:22+00:00мај 17, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Одржано предавање на тема ,,Јакнење на родовиот капацитет во МПС“

Во рамките на предметната програма Безбедносни стратегии и менаџмент, [...]

27 04, 2022

Предавање од д-р Виктор Димовски на тема „Безбедносниот систем на Република Северна Македонија и воените дејствија во Украина како безбедносен ризик“

2022-04-27T20:34:46+00:00април 27, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Предавање од д-р Виктор Димовски на тема „Безбедносниот систем на Република Северна Македонија и воените дејствија во Украина како безбедносен ризик“

На 27.04.2022 година на Факултетот за безбедност Скопје, директорот [...]

26 04, 2022

Посета на Државниот инспекторат за животна средина во рамки на предметните програми Еколошки криминалитет и Меѓународна заштита на животна средина

2022-04-26T18:08:46+00:00април 26, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|Коментарите се исклучени на Посета на Државниот инспекторат за животна средина во рамки на предметните програми Еколошки криминалитет и Меѓународна заштита на животна средина

Во рамки на предметните програми [...]

Go to Top