27 04, 2022

Предавање од д-р Виктор Димовски на тема „Безбедносниот систем на Република Северна Македонија и воените дејствија во Украина како безбедносен ризик“

By |2022-04-27T20:34:46+00:00април 27, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|0 коментари

На 27.04.2022 година на Факултетот за безбедност Скопје, директорот [...]

26 04, 2022

Посета на Државниот инспекторат за животна средина во рамки на предметните програми Еколошки криминалитет и Меѓународна заштита на животна средина

By |2022-04-26T18:08:46+00:00април 26, 2022|Активности на факултетот, Активности со студентите|0 коментари

Во рамки на предметните програми [...]

10 12, 2021

Научно-стручна конференција „СОВРЕМЕНИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ОТКРИВАЊЕТО ТЕРОРИСТИЧКИ ЗАКАНИ ОД ИМПРОВИЗИРАНИ ЕКСПЛОЗИВНИ НАПРАВИ“

By |2021-12-14T13:18:00+00:00декември 10, 2021|Активности на факултетот, Конференции|0 коментари

Факултетот за безбедност - Скопје на 10.12.2021, во рамките на [...]

Go to Top