About kemal

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far kemal has created 138 blog entries.
15 06, 2022

Одржана свечена седница на Националното здружение на автошколи и возачи-инструктори ОБУКА-Л на Факултетот за безбедност- Скопје

By |2022-06-15T13:57:41+00:00јуни 15, 2022|Активности на факултетот|0 коментари

Одржана свечена седница на Националното здружение на автошколи и [...]

12 06, 2022

Збирни активности Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца

By |2022-06-12T19:45:37+00:00јуни 12, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

Збирни активности Малолетничка делинквенција и криминал на штета на [...]

12 06, 2022

ЗБИРНИ АКТИВНОСТИ ВИКТИМОЛОГИЈА- ПОСЕБЕН ДЕЛ академска 2021/22

By |2022-06-12T19:39:21+00:00јуни 12, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

ЗБИРНИ АКТИВНОСТИ ВИКТИМОЛОГИЈА- ПОСЕБЕН ДЕЛ  академска 2021/22 Резултати [...]

9 06, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ МАЛОЛЕТНИЧКА ДЕЛИНКВЕНЦИЈА (И КРИМИНАЛ НА ШТЕТА НА ДЕЦА)

By |2022-06-09T10:15:03+00:00јуни 9, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ  МАЛОЛЕТНИЧКА ДЕЛИНКВЕНЦИЈА (И КРИМИНАЛ НА ШТЕТА [...]

9 06, 2022

РЕЗУЛТАТИ ВИКТИМОЛОГИЈА- ПОСЕБЕН ДЕЛ И МАЛОЛЕТНИЧКА ДЕЛИНКВЕНЦИЈА (И КРИМИНАЛ НА ШТЕТА НА ДЕЦА)

By |2022-06-09T10:11:58+00:00јуни 9, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

РЕЗУЛТАТИ ВИКТИМОЛОГИЈА- ПОСЕБЕН ДЕЛ И МАЛОЛЕТНИЧКА ДЕЛИНКВЕНЦИЈА (И КРИМИНАЛ [...]

Go to Top