About kemal

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far kemal has created 156 blog entries.
13 10, 2022

Тркалезна маса “Фудбалски хулиганизам – македонски и регионални искуства и запознавање со глобалниот индекс на организиран криминал”

By |2022-10-13T12:59:36+00:00октомври 13, 2022|Активности на факултетот|0 коментари

Факултетот за безбедност – Скопје во партнерство со Министерството [...]

26 09, 2022

Резултати од септемвриска сесија кај проф. д-р Оливер Бачановиќ

By |2022-09-26T11:15:11+00:00септември 26, 2022|Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

Резултати од септемвриска сесија Резултати Виктимологија посебен дел втор [...]

26 09, 2022

Резултати од испити-Септемвриска сесија

By |2022-09-26T11:03:45+00:00септември 26, 2022|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|0 коментари

Резултати од испити-Септемвриска сесија Социјална патологија, Систем на приватна [...]

23 09, 2022

Се информираат студентите кои го положиле предметот Контрола на безбедносен сектор

By |2022-09-23T08:51:30+00:00септември 23, 2022|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Прв циклус|0 коментари

Се информираат студентите кои го положиле предметот Контрола на безбедносен [...]

Go to Top