About kemal

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far kemal has created 289 blog entries.
22 04, 2024

Резултати од испит априлска сесија

2024-04-22T10:35:01+00:00април 22, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од испит априлска сесија

Резултати од испит по предметите: РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ (ЦЕЛ [...]

18 04, 2024

Одржан отворен ден во средното училиште АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје

2024-04-18T18:04:36+00:00април 18, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Одржан отворен ден во средното училиште АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје

На 17.04.2024 година продеканот за настава проф. д-р Јонче [...]

18 04, 2024

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

2024-04-18T07:51:29+00:00април 18, 2024|Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка

Резултати од колоквиум Меѓународни односи и полициска соработка Резултати

18 04, 2024

Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност

2024-04-18T07:46:41+00:00април 18, 2024|Безбедност, Криминалист, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност

Резултати по предметот Дипломатија и меѓународна безбедност Резултати

18 04, 2024

Презентации на студиските програми на Факултетот за безбедност и активности од Проектот „Безбедни училишта“

2024-04-18T07:52:47+00:00април 18, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Презентации на студиските програми на Факултетот за безбедност и активности од Проектот „Безбедни училишта“

На 12.04.2024 година во Општина Куманово, во средните училишта, [...]

11 04, 2024

Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше Герасимоски

2024-04-11T20:31:01+00:00април 11, 2024|Безбедност, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше Герасимоски

Резултати од прв колоквиум предмети кај проф. д-р Саше [...]

11 04, 2024

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

2024-04-11T20:05:42+00:00април 11, 2024|Безбедност, Безбедност и евроатлански интеграции, Криминалист, Криминологија и криминална политика, Огласна табла, Прв циклус|Коментарите се исклучени на Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР

Резултати од прв колоквиум по предметот КОНТРОЛА НА БЕЗБЕДНОСЕН СЕКТОР [...]

11 04, 2024

Средба со г-н Владимир Бронфенбренер од Академијата за Национална Безбедност во Бугарија

2024-04-11T13:51:57+00:00април 11, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Средба со г-н Владимир Бронфенбренер од Академијата за Национална Безбедност во Бугарија

На 11.04.2024 година деканот на Факултетот за безбедност -Скопје, [...]

9 04, 2024

Одржано предавање од м-р Славица Димитриевска, државен советник во Народниот правобранител

2024-04-09T12:36:16+00:00април 9, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на Одржано предавање од м-р Славица Димитриевска, државен советник во Народниот правобранител

На ден 08.04.2024 година, во рамките на предметот Полиција и [...]

9 04, 2024

На 08 април се одржа настан „Часовникот отчукува – Време е“, на кој домаќин беше Факултетот за безбедност

2024-04-09T11:21:33+00:00април 9, 2024|Активности на факултетот|Коментарите се исклучени на На 08 април се одржа настан „Часовникот отчукува – Време е“, на кој домаќин беше Факултетот за безбедност

Сајбер патеки за жени во соработка со Факултетот за [...]

Go to Top