About dimitar

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dimitar has created 236 blog entries.
28 10, 2021

ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата за аплицирање за мобилност во рамките на Е+ Програмата

By |2021-10-28T20:41:52+00:00октомври 28, 2021|Втор циклус|0 коментари

Почитувани студенти и наставници, официјално е објавен  ПОВИК за аплицирање [...]

Go to Top