About dimitar

This author has not yet filled in any details.
So far dimitar has created 236 blog entries.

Работна средба со Помошникот на министерот за односи со јавност г-дин Тони Ангеловски

Денес на 14.10.2021 година Деканот на Факултетот за безбедност [...]

By |2021-10-25T07:49:26+00:00October 25, 2021|Uncategorized|0 Comments

Успешно реализирана Меѓународна научна конференција на Факултетот за безбедност од 13-15 септември

Успешно реализирана Меѓународна научна конференција на Факултетот за безбедност [...]

By |2021-10-25T07:49:15+00:00October 25, 2021|Uncategorized|0 Comments

Гостување на деканот Дујовски на студентското радио УКЛО ФМ

Гостување на деканот Дујовски на студентското радио УКЛО ФМ. [...]

By |2021-10-25T07:49:05+00:00October 25, 2021|Uncategorized|0 Comments

Свечено отварање на 12-та Меѓународна научна конференција

Почитувани, Задоволство ни е да Ве поканиме на свеченото [...]

By |2021-10-25T07:48:56+00:00October 25, 2021|Uncategorized|0 Comments

ON-LINE TEACHING SCHEDULE

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ [...]

By |2021-06-15T15:00:31+00:00June 15, 2021|News|0 Comments

SUMMER SUMMER ENROLLMENT

Упис на летен семестар Се известуваат студентите на [...]

By |2021-06-15T15:00:12+00:00June 15, 2021|News|0 Comments
Go to Top